Covid 19 update competitie

Gepubliceerd op 17 oktober 2020 om 23:00

Nederland

Volgende besluiten:
X De huidige competitie wordt in alle divisies tot nader order stilgelegd. Ook in de bekercompetitie worden de wedstrijden voorlopig niet gespeeld.
X De Cosmos Diamonds Grand Prix in café De Veemarkt in Doetinchem gaat niet door en is uitgesteld naar 10-19 december 2020.

Het bestuur van de Sectie beraadt zich in de komende weken op de consequenties die dit met zich meebrengt. Via de website (driebanden.nl) en via social media wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Bestuur Sectie driebanden.

In andere landen, waar de COVID-19 besmettingen een zorgwekkende stijging vertonen, zijn vanuit de federaties nog geen maatregelen genomen. De Belgische competitie in de hoogste klasse ging deze week gewoon door met uitzondering van Biljart Expres, het kampioensteam, dat zijn wedstrijden voorlopig heeft opgeschort. De bond en de sportleider Louis Masson wachten maatregelen van de regering af om in te grijpen.

In de Duitse bundesliga worden komend weekend een beperkt aantal wedstrijden gespeeld en in de Franse competitie gaan vooralsnog de wedstrijden in de hoogste divisie donderdag en vrijdag door.

https://www.kozoom.com/nl/biljart-carambole/news/nederland-legt-door-covid-maatregelen-9000-wedstrijden-stil.html?fbclid=IwAR2xXjjpa78O_UepmigWJy77f4fe7lgShlySvxpRIkoql_G2Z9Q81EdA1YY

 

België

Versterkte corona-maatregelen.

Beste leden,

De federale overheid heeft besloten om alles te sluiten wat horeca is gedurende een periode van vier weken, een evaluatie zal plaatsvinden na twee weken.

Dit betekent dat er geen mogelijkheid is om wedstrijden te spelen tijdens deze periode van vier weken.

Wat na deze vier weken beslist zal worden is nog niet vastgesteld. Maar dat betekent niet dat we het seizoen 2020/2021. al moeten annuleren. Laten we optimistisch zijn.

Alle officiële wedstrijden, district, regionaal en nationaal worden voorlopig opgeschort.

Afhankelijk van de evolutie kunnen verdere maatregelen worden genomen. Alle districts regionale en nationale comités moeten alles in het werk stellen om onze leden in staat te stellen van hun favoriete sport, biljart, rekening houdend met de veiligheid en gezondheid van onze spelers en met de wettelijke bepalingen die van kracht zullen zijn.«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.