Meer info Jaimie Buelens:

Jaimie Buelens is geboren op 27 januari 1988, te Mechelen. Ze is groot gebracht in het biljart door haar vader en broer. Toen ze 14 jaar was, stond ze, net als haar broer ( Steven ) en haar vader ( Leopold ), aan de biljarttafel. Jaimie is begonnen met libre en na enkele titels daarin te behalen is ze overgeschakeld naar driebanden grote tafel, waar ze nu al verschillende titels behaald heeft. Haar bijnaam werd gegeven door een Spaanse speelster bij dames ( Maribel ) toen Jaimie haar eerste EK in Denemarken had gespeeld. De bijnaam is Dangerous Girl. Sindsdien draagt Jaimie deze bijnaam met zich mee.
Jaimie Buelens is 5-voudig Belgisch Kampioen Driebanden Dames grote tafel. 6 titels
in totaliteit. Wereldranking nummer 5. Europese Ranking 4de plaats.

Palmares:


Driebanden Wereld Kampioenschap vrouwen:
2017: Zoersel (België): 7de plaats
2018: Izmir (Turkije): 14de plaats

Driebanden Europees Kampioenschap vrouwen:
Odense( Denemarken) 2009: 13de plaats
Lille(Frankrijk) 2011: 7de plaats
Femina Belgium Open ( België) 2013: 8ste plaats
Brandenburg ( Duitsland) 2015: 8 ste plaats

Driebanden Belgisch Kampioenschap vrouwen:
Goud: 2009, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018
Brons: 2012, 2019
Zilver: 2010,2011,2013

European Ladies Cup:
2016: 9de plaats
2017: 6de plaats
2018: 5de plaats

Interland Team:
2017: Nederland – België : 1 – 0

Jeugdkampioenschappen libre/Vrijspel:
2004-2005-2006-2007-2008: Belgisch kampioene / Nationaal Kampioene / Districtkampioene
Coup van Beem Team: 3de plaats België
Ludo Dielis Brugge: Kampioene