Na de strijd op het wereldkampioenschap in Izmir is Jaimie Buelens weer thuis. Ze behaalde de 14de plaats waar ze deels teleurgesteld over is maar haar 6de plaats op de wereldranking maakt dit weer goed. We blijven trots op onze Belgische kampioene. 🇧🇪 Ze heeft haar uiterste best gedaan ondanks haar revalidatieperiode en periodes die nog komen voor haar. Dank aan Ton Smilde ( billiard Pictures) voor de foto’s . We wensen haar vooral veel beterschap en moed toe. Ook bedankt Jaimie haar sponsors die het mede mogelijk gemaakt hebben.

Vanavond speelt Jaimie Buelens in België met haar team uit in Deurne ( Antwerpen ).

Opstelling :

Buelens Steven

Buelens Jaimie

Buelens Leopold

Verdult Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.